Samenwerken

Gezonde Airfryer Recepten is een blog dat wordt bijgehouden door twee echte foodies die van lekker gezond eten houden. Cynthia is voedingsdeskundige en  sportvoedingsadviseur, haar kennis komt van pas bij de recepten die zij samenstelt. Bente houdt van lekker eten waar geen pakjes aan te pas komen. Deze combinatie zorgt voor een diversiteit aan verschillende gerechten geschikt voor in de Airfryer.

Maandelijks wordt onze website door ruim 4.500 unieke bezoekers bezocht, die samen een kleine 9000 pagina’s bezoeken.

Op Facebook hebben we meer dan 12.000 fans, onze community is volledig organisch gegroeid, hier is GEEN ADVERTISING aan te pas gekomen. Onze Facebook groep telt ruim 18.000 leden. Op Instagram hebben we ruim 3.500 volgers en zijn we hard groeiende – update februari 2020.

Onze doelgroep bestaat uit vrouwen tussen de 35-54 jaar die over een Airfryer beschikken en van gezond koken houden. Zij zijn betrokken en delen hun eigen recepten in onze groep. Tevens beschikken zij over meerdere social accounts en zijn zij online erg actief.

 

Dit kunnen wij voor jou betekenen

Wij worden enthousiast van mooie merken die bij ons passen én van fijne samenwerkingen. We bieden de volgende mogelijkheden om jouw merk of product onder de aandacht te brengen:

Blog

We wijden een volledige blogpost aan jouw product of merk. Dit kan bestaan uit een persoonlijke review, een recept of een bijzondere win-actie.

Adverteren op onze socials

Denk hierbij aan promotie van jouw merk of product op één van onze social media kanalen. Dit kan in de vorm van een recept, een review, een Insta story take-over of een win-actie. Wij denken hierin graag met je mee. 

Plaatsen van een banner

Ten slotte is het mogelijk om een banner op onze website te plaatsen. Door het plaatsen van een banner  genereer je voor een langere periode grote zichtbaarheid onder onze doelgroep. Deze banner genereert kliks naar jouw website of webshop. 

 

Contact

Ja, ik wil graag samenwerken. Neem contact met mij op. 

Pin It on Pinterest

Share This