Retourbeleid

Ah jammer. Je bent niet tevreden over je ontvangen product. Kan gebeuren, daar doen wij niet moeilijk over! Je mag het product, zonder opgaaf van redenen, retour zenden.

Voorwaarden

  • Je hebt recht op een bedenktermijn van maximaal 14 dagen;
  • Je hebt de factuur in je bezit;
  • Het artikel is compleet en zit in de originele verpakking;
  • Het artikel is in nieuwstaat en niet gebruikt.

Hoe kan ik retourneren?

Je mag binnen een termijn van 14 dagen (na ontvangst van de aankoop) zonder opgaaf van reden je bestelling retour zenden. 

Voor een snelle en correcte afhandeling is het belangrijk dat je gebruik maakt van het retourformulier. Neem contact op via info@gezondeairfryerrecepten.nl om een retourformulier per e-mail te ontvangen en voeg deze volledig ingevuld toe aan het retourpakket. Zodra wij de retourzending hebben verwerkt, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. We storten het geld terug via dezelfde betaalmethode waar je je bestelling mee betaald hebt. De eventueel betaalde verzendkosten worden niet terugbetaald. Je ontvangt het geld uiterlijk 5 werkdagen na de ontvangstbevestiging van de retour.

Je kunt het pakket retour sturen naar: 

Gezonde Airfryer Recepten

Allenweg 24

4761 PW Zevenbergen

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Gezonde Airfryer Recepten niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van  retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij het opsturen altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed! De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper.

Status van je retourzending

Als we in ons magazijn aan de slag gaan met jouw pakket, ontvang je van ons een bevestiging per mail. Het kan voorkomen dat je product volgens de Track & Trace code al is aangekomen in ons magazijn, maar dat je nog geen bevestiging van ontvangst van ons hebt gehad. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat we je retour verwerken.

Terugbetaling

Heb je iets retour gestuurd naar Gezonde Airfryer Recepten of een bestelling geannuleerd hebt, dan betalen we je het bedrag terug via de betaalmethode die je gekozen hebt tijdens het bestelproces. Het duurt uiterlijk 5 werkdagen voordat het geld weer op je rekening staat.