Gevulde portobello met kipfilet
Deze gevulde portobello met kipfilet en zachte geitenkaas uit de Airfryer is een heerlijk bijgerecht. Je maakt ‘m eenvoudige vegetarisch door de kipfilet gewoon weg te laten ;-). Gevulde portobello’s zien er altijd feestelijk uit op tafel en je kunt er in feite alle kanten mee uit.
Gevulde portobello’s
Deze gevulde portobello met kipfilet is heerlijk als bijgerecht, maar ook als licht hoofdgerecht is dit recept een aanrader. Lekker met een goed gevulde salade ernaast steel je de show.
Portobello, huh?
Het kan natuurlijk zo zijn dat je niet weet wat een portobello is. Geen probleem, we leggen het je even uit. Een portobello is een reus van een paddenstoel en familie van de welbekende witte champignon. Net als de champignon kun je portobello’s het hele jaar door kopen. Een portobello kan wel 12 centimeter worden! Wat dus heel handig is als je ‘m wilt vullen. Een portobello heeft een vleesachtige structuur, het is onder vegetariërs dan ook echt een aanrader. Je ziet ook weleens dat de portobello het vlees vervangt in een hamburger, misschien een ideetje voor een ander recept!
Ingrediënten
Pas portie(s) aan
2 portobello's | |
4 cherry tomaatjes | |
1 kipfilet | |
2 el rozemarijn | |
1 teentje knoflook | |
50 gram zachte geitenkaas | |
bakspray |
Benodigdheden
Airfryer XXL - 20 minuten |
Geef een reactie