Welkom op Gezonde Airfryer Recepten. Meet the team!

Wij, Bente en Cynthia zijn twee keukenprinsessen die van lekker én gezond eten houden. We maken daarvoor vaak gebruik van onze Airfryer, want: lekker makkelijk op drukke werkdagen! Op dit foodblog vind je onze allerlekkerste recepten, die vaak gewoon eenvoudig te bereiden zijn en altijd overheerlijk smaken! Heel veel Airfryer plezier!

Bente

Workwise ben ik het dagelijks leven lekker druk met B.social, mijn eigen social media bureau. Ik help mijn klanten om te shinen op social media met pakkende campagnes en dat is iedere dag weer een ontzettend leuke uitdaging. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten en sta ik regelmatig op de tennisbaan. Naast tennissen ben ik een aantal jaren geleden begonnen met Crossfit, waar ik Cynthia leerde kennen. Crossfitten doe ik inmiddels helaas niet meer, maar de vriendschap met Cynthia (en de liefde voor lekker eten ;-)) is gebleven. 

We kwamen er tijdens een training achter dat we allebei van lekker eten houden, het liefst zo gezond mogelijk (want ik ben helaas niet gezegend met rank figuurtje of een snelle stofwisseling) én we vaak onze Airfryer gebruiken. Wat een uitvinding is dat! Lekker eten in een handomdraai, want er is veel meer mogelijk dan alleen frietjes en bitterballen ;-). Op deze pagina hoop ik jou te inspireren om, net als ik, gezond en lekker uit de Airfryer te eten. Ik ben niet zo’n zoetekauw, maar de hartige happen daarentegen kun je wel aan mij overlaten. Ik wens je heel veel lees & Airfryer plezier!

Cynthia

Voor toetjes kun je me midden in de nacht wakker maken, ik ben wel een echte zoetekauw. Jammer dat al die lekkere dingen niet echt bevordelijk zijn voor een slank/ fit lichaam. Dagelijks ben ik bezig met sporten en ik vind het dan ook zonde om de moeite die ik in de training stop vervolgens te verpesten door mezelf vol te stoppen met ongezond eten. Ik eet liever lekkere dingen gestoken in een gezond jasje. Gezond eten geeft veel meerd energie, iets wat ik in mijn drukke volgeplande dagen goed kan gebruiken. 

Dagelijks ben ik bezig met sporten. Samen met mijn man heb ik een Crossfit box: Crossfit 7 Mountains in Zevenbergen, waar ik Bente heb  leren kennen. Naast zelf trainen geeft ik met veel plezier training en begeleid ik mensen op het gebied van voeding. In 2017 heb ik mijn certificaat voedingsdeskundige en diploma sportvoeding adviseur behaald.

Buiten mijn passie voor sport en gezonde voeding ben ik online marketeer bij Motorkledingstore.nl, een webshop met twee grote fysieke winkels waar ik met veel plezier mijn creativiteit kwijt kan. Zoals ik al aangaf houd ik erg van lekker en vooral zoet eten. Ik vind het erg leuk om recepten te bedenken die passen binnen mijn levensstijl maar die vooral ook lekker zijn. De Airfryer is voor mij DE uitvinding. Ik vind het heerlijk dat ik verder kan met andere dingen terwijl het eten in de Airfryer wordt bereid. Dat noem ik nog eens effectief de tijd benutten. Veel kook- bak- en smulplezier!

Samen weten we nog meer :-). Heb jij een leuk recept dat we absoluut moeten delen? Laat het ons weten via Instagram met #gezondeairfryerrecepten, dan kunnen we je berichtje zien en delen met onze volgers.  

Wil je met ons samenwerken

We bieden verschillende mogelijkheden om jouw merk of product onder de aandacht te brengen.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in en ontvang een kortingscode voor je eerste aankoop in onze webshop!

PRAAT MEE
Gezonde Airfryer Recepten Facebook groep
CATEGORIEËN
Recepten met kip
Zoete snacks
Hartige snacks
Koekjes & repen
Recepten met vlees
Tussendoortjes
Vegetarische recepten
Recepten met vis
Cakes en taarten