Meet the Team

Wij, Bente en Cynthia zijn twee keukenprinsessen die van lekker en gezond eten houden. We maken daarvoor vaak gebruik van onze Airfryer. Op dit foodblog vind je de allerlekkerste Airfryer recepten, die vaak eenvoudig te bereiden zijn en altijd overheerlijk smaken!

Direct naar onze recepten

Bente

Workwise ben ik in ‘het dagelijks leven’ lekker druk met B.social, mijn eigen social media bureau. Ik help mijn klanten om te shinen op social media en dat is iedere dag weer een ontzettend leuke uitdaging! In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten en sta ik regelmatig op de tennisbaan. Zo’n jaar of drie geleden is daar een grote hobby bij gekomen, namelijk Crossfit. Cynthia en ik treffen elkaar wekelijks in de box waar we doorgaans, of althans ik altijd, helemaal stuk gaan. Een fijne uitlaatklep en best wel nodig want ik hou dus ook nogal van lekker eten. Gezien ik niet gezegend ben met een rank figuur of een snelle stofwisseling houden het sporten en het lekker eten elkaar een beetje in balans :-). 

De Airfryer is al jarenlang een onmisbare hulp in mijn keuken. Wat een uitvinding is dát! Lekker eten in een handomdraai. Geen uren in de keuken én toch een gezonde hap op tafel, wat wil een mens nog meer? Met deze foodblog hoop ik jou te inspireren om, net als ik, lekker en gezond uit de Airfryer te eten. Ik ben niet zo’n zoetekauw, de hartige happen daarentegen kun je wel aan mij overlaten. Ik wens je veel lees- en kookplezier!!

Cynthia

Voor toetjes kun je me midden in de nacht wakker maken, ik ben een echte zoetekauw.

Jammer dat al die lekkere dingen niet echt bevordelijk zijn voor een slank/fit lichaam. Dagelijks ben ik bezig met sporten en ik vind het dan ook zonde om de moeite die ik in de training stop vervolgens te verpesten door mezelf vol te stoppen met ongezond eten. Ik eet liever lekkere dingen gestoken in een gezond jasje. Gezond eten geeft veel meer en langer energie, iets wat ik in mijn drukke vol geplande dagen goed kan gebruiken.

Dagelijks ben ik dus bezig met sporten Samen met mijn man heb ik een zogeheten CrossFit ‘box’: CrossFit 7 Mountains in Zevenbergen, NB.  Waar ik Bente heb leren kennen. Ook geef ik de groepsles ‘Bodypump’ bij Fit For Free. Naast zelf trainen geef ik met veel plezier training en begeleid ik mensen op het gebied van voeding. In 2017 heb ik mijn certificaat voedingsdeskundige en diploma sportvoedingadviseur behaald.

Buiten mijn passie voor sport en gezonde voeding ben ik online marketeer bij MotorkledingStore.nl, een grote webshop met twee grote fysieke winkels waar ik met veel plezier mijn creativiteit kwijt kan.

Zoals ik aangaf houd ik erg van lekker en vooral zoet eten. Ik vind het erg leuk om recepten te bedenken die passen binnen mijn levensstijl maar die vooral ook lekker zijn. De Airfyer is voor mij DE uitvinding. Ik vind het heerlijk dat ik verder kan met andere dingen terwijl het eten in de Airfryer wordt bereid. Dat noem ik nog eens effectief de tijd benutten.

Veel kook- bak- en smulplezier!

 

 

Let’s Work Together!

Heb je interesse om je merk of product via Gezonde Airfryer Recepten te promoten? We sturen je graag meer informatie over de mogelijkheden en vinden het super leuk om een samenwerking met je te bespreken. 

Pin It on Pinterest

Share This